kereső
   
 

Ajtó Ajtófelújítás, Ajtó

A ajto.lapozz.hu oldal Ajtófelújítás kategóriájában 4 oldal található.

 
Hosszú és beszédes cégnevünk az 1999-ben, megalakulásunkkor végzett tevékenységünkre utal. A vevői igények mind jobb kielégítése érdekében ma már nem csak műanyag, hanem hőszigetelő fa és alumínium nyílászárókat is javítunk. Az évek során igyekeztünk mindig az élen járni e szolgáltatási területen. Rengeteg szakmai, technológiai tudást halmoztunk fel a cégben, kollégáinkat folyamatosan képezzük, hogy mind a nyílászárós szakma, mind vevőink elismerését elnyerjük, a legjobb ablakszervizek között tartsanak számon bennünket.
www.ablakszerviz.hu
Gyűjteménybe került: '09.03.16, ellenőrzés: '15.04.06.
A legtöbb ajtó cseréje nélkül is megváltoztatható, más jellegűre, szebb kivitelűre varázsolható az új ajtóborító lap segítségével. A korszerű technológiával gyártott műanyag ajtóborítás, ami mindössze 1mm vastag, egyszerű művelettel a már meglévő ajtó sík felületére ragasztva megjelenésében sokkal impozánsabb tetszetősebb kivitelt eredményez!
www.ajtoboritas.hu
Gyűjteménybe került: '09.03.16, ellenőrzés: '15.04.06.
Az ingatlan beruházások zökkenőmentes átadását, gyakran nehezítik a beltéri nyílászárók, parketták, falburkolatok, bútorok, csempék, egyéb belsőépítészeti elemek kisebb-nagyobb felületi/esztétikai sérülései. Az ilyen típusú sérülések kijavítása leginkább az érintett részek cseréjével jár, ami igencsak idő- és költségigényes. Ezekre, a problémákra kínálunk gyors, tartós, minőségi és igen költségcsökkentő megoldást. Cégünk az elmúlt hat évben jelentős eredményeket ért el a felületi sérülések javítása terén. Ennek két alapvető feltétele, a megbízható, kifogástalan munkavégzés, valamint a professzionális alapanyagok alkalmazása. Munkatársaink folyamatosan bővítik tapasztalatukat a legkülönbözőbb szakterületeken, így lefedtük az építőiparhoz kapcsolódó szakmákat.
www.manufactor.at/index.php
Gyűjteménybe került: '09.03.16, ellenőrzés: '15.04.06.
 
Üveges mester. Mindennemű üvegezést kiszállással vállalok. Képkeretezés, üveg, tükör-csiszolás, fazetta csiszolás, Thermopan üvegezés. Üveges Budapest, Képkeretező.
www.uvegezes-kepkeretezes.hu
Gyűjteménybe került: '09.11.01, ellenőrzés: '14.10.29.


info Ajtófelújítás info Ajtógyártók info Alkatrészek info Aluajtók
info Bejárati ajtó forgalmazók info Beltéri ajtó forgalmazók info Betörésvédelem info Felületkezelés
info Fém biztonsági ajtók info Harmonika ajtó info Szakirodalom info Tervezés, tanácsadás
info Zárjavítás

Vissza a/az Ajtó oldalra


Lapozz.hu címoldal | Szöveges hirdetés | Médiaajánlat | Üzenet a szerkesztőségnek


Helyezd el a lapozz.hu logóját oldaladon, kattints a logóra a kódért!Hirdessen a Lapozz.hu oldalain olvassa el médiaajánlatunkat.

Hirdessen a Lapozz.hu oldalain olvassa el médiaajánlatunkat.