Ajtófelújítás, Ajtó

A ajto.lapozz.hu oldal Ajtófelújítás kategóriájában 4 oldal található.

Ajtóborítás

A legtöbb ajtó cseréje nélkül is megváltoztatható, más jellegűre, szebb kivitelűre varázsolható az új ajtóborító lap segítségével. A korszerű technológiával gyártott műanyag ajtóborítás, ami mindössze 1mm vastag, egyszerű művelettel a már meglévő ajtó sík felületére ragasztva megjelenésében sokkal impozánsabb tetszetősebb kivitelt eredményez!
ajtoboritas . hu
Gyűjteménybe került: '09.03.16, ellenőrzés: '15.10.21.
Oldal módosítás

Nyílászáró-szervíz

Hosszú és beszédes cégnevünk az 1999-ben, megalakulásunkkor végzett tevékenységünkre utal. A vevői igények mind jobb kielégítése érdekében ma már nem csak műanyag, hanem hőszigetelő fa és alumínium nyílászárókat is javítunk. Az évek során igyekeztünk mindig az élen járni e szolgáltatási területen. Rengeteg szakmai, technológiai tudást halmoztunk fel a cégben, kollégáinkat folyamatosan képezzük, hogy mind a nyílászárós szakma, mind vevőink elismerését elnyerjük, a legjobb ablakszervizek között tartsanak számon bennünket.
ablakszerviz . hu
Gyűjteménybe került: '09.03.16, ellenőrzés: '15.10.21.
Oldal módosítás

Manufactor nyílászáró javítás, felújítás

Az ingatlan beruházások zökkenőmentes átadását, gyakran nehezítik a beltéri nyílászárók, parketták, falburkolatok, bútorok, csempék, egyéb belsőépítészeti elemek kisebb-nagyobb felületi/esztétikai sérülései. Az ilyen típusú sérülések kijavítása leginkább az érintett részek cseréjével jár, ami igencsak idő- és költségigényes. Ezekre, a problémákra kínálunk gyors, tartós, minőségi és igen költségcsökkentő megoldást. Cégünk az elmúlt hat évben jelentős eredményeket ért el a felületi sérülések javítása terén. Ennek két alapvető feltétele, a megbízható, kifogástalan munkavégzés, valamint a professzionális alapanyagok alkalmazása. Munkatársaink folyamatosan bővítik tapasztalatukat a legkülönbözőbb szakterületeken, így lefedtük az építőiparhoz kapcsolódó szakmákat.
manufactor . at
Gyűjteménybe került: '09.03.16, ellenőrzés: '15.10.21.
Oldal módosítás

Üveges

Üveges mester. Mindennemű üvegezést kiszállással vállalok. Képkeretezés, üveg, tükör-csiszolás, fazetta csiszolás, Thermopan üvegezés. Üveges Budapest, Képkeretező.
uvegezes-kepkeretezes . hu
Gyűjteménybe került: '09.11.01, ellenőrzés: '15.09.18.
Oldal módosítás

ajto.lapozz.hu ajto.lapozz.hu Oldal beküldése a Ajtó témaoldalra ajanl Lap tetejére lap tetejére

Címoldal | Szöveges hirdetés | Szerkessz egy oldalt | Médiaajánlat

Minden jog fenntartva © ArT deSign Media